Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /customers/e/f/e/vinyaescude.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4153 Descobreix l'entorn singular de la zona vinícola del Penedès.
Descobreix l'entorn singular de la zona vinícola del Penedès.
Finques seleccionades per aconseguir el raïm en el microclima únic de l'Alt Penedès. Vins i caves Vinya Escudé amb personalitat i caràcter.
Wine, Champagne, Sparkling wine, Vino, Cava, Vi, Escumoso, Black, White, Rosé, Blanc, Rosat, Negre, Negro, Rosado, Celler, Bodega, Cellar, Vineyard, Grape, Uva, Raïm, Raim
10557
page-template-default,page,page-id-10557,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.0,mkd-theme-ver-1.6,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El Penedès entorn d’especial singularitat

Les nostres vinyes es troben a la comarca de l’Alt Penedès. Aquest territori destaca per la seva singularitat amb un microclima que té hiverns suaus i estius càlids i secs. La variació tèrmica diària es caracteritza pels contrastos, durant el dia és calorós, en canvi per la nit la temperatura descendeix i l’ambient és més fresc.

Nòduls i terra del singular entorn penedesenc

El terreny en aquesta zona és de tipus calcari-argilós, sobretot la part alta del Penedès, més argilosa amb una important presència de calç. Això ajuda a què augmenti la capacitat de retenció hídrica, d’aquesta manera els ceps poden aguantar episodis d’escasses pluges. 

Muntanyes de Montserrat que protegeixen dels vents freds a les vinyes del Penedès

Arriba una suau brisa marina gràcies a la seva proximitat del mar Mediterrani. A més, la serralada litoral i la prelitoral protegeix dels vents forts i les baixes temperatures.

A més a més, la pluviometria de la zona del Penedès és d’una mitjana de 550 mm. Les pluges constants de la primavera permeten que els ceps brotin amb força i augmentin les reserves hídriques del sòl.

El territori penedesenc és un entorn d’especial singularitat que aporta unes condicions que ajuden al perfecte desenvolupament del cultiu de la vinya.